سلام دوستان
اگر دقت کرده باشید در وردپرس ویژگی کامل و بسیار کاربردی به نام صفحه سازی Page Building وجود دارد، به این صورت که قالب وردپرس اجازه میدهد تا در طراحی برگه به طور کلی از یک ابزار کامل به نام برگه ساز استفاده شود. محبوبترین برگه ساز وردپرس ویژوال کامپوزر Visual Composer است. البته یک افزونه تجاری وردپرس است و رایگان نیست. از بهترین افزونه های صفحه ساز رایگان میتوان به SiteOrigin Page Builder و Elementor اشاره کرد.
اما مطلب امروز ما کاملا مختص Elementor است، افزونه ای رایگان که میتواند به صورت تجاری هم استفاده شود، یعنی برای افزایش امکانات میتوان نسخه تجاری را خریداری کرد، اما با وردپرس پلاس باشید تا بدانید که چرا باید از بهترین افزونه رایگان صفحه ساز وردپرس استفاده کنید.
افزونه رایگان وردپرس Elementor
شاید در ابتدا فکر کنید که این افزونه وردپرس توانایی لازم را ندارد که نیاز های شما را در رابطه با طراحی برگه ها برطرف سازد. اما به این نگاه نکنید که رایگان است، این افزونه به معنای کلمه ای که به یدک میکشد میتواند تمام برگه سازی وبسایت شما را به عهده بگیرد. فارسی است، رایگان است و بروز رسانی های خود را مرتبا دریافت میکند، میتوانید روی بیشتر قالب های وردپرس تجاری از آن استفاده کنید.
افزونه یاد شده علاوه بر اینکه ویژگی های زیادی داشته و امکانات بخصوصی ارائه میدهد، به زبان فارسی نیز ترجمه شده و در دسترس قرار میگیرد، تیم توسعه دهنده آن تصمیم گرفته اند که از همین ابتدا با ترجمه هایی که در اختیار دارند آن را پیش برند، بنابراین تا هر وقت بخواهید میتوانید از آن به زبان فارسی استفاده کنید.
المان های ارائه شده در افزونه رایگان وردپرس Elementor
- تیترهای مختلف برای محتوا
- تصاویر با امکان کنترل های فراوان
- ویرایشگر متن همانند خود وردپرس
- امکان درج ویدیوها به صورت مهمان در محتوا
- جعبه های تصاویر شامل خود تصویر، متن بزرگ و محتوا
- استفاده از آیکن های مختلف با تنوع ۶۰۰ مورد و بیشتر
- جعبه های آیکن مشابه جعبه تصویر اما با تفاوت بهره گیری مفرد از آیکن
- استفاده از آیکن شبکه های اجتماعی
- گالری های تصاویر به صورت شبکه و گالری
- نمایش اسلاید مانند چرخشی تصاویر
- فهرستی از آیکن ها همراه با متن
- شمارشگر معکوس با طرح های مختلف
- نوارهای پیشرفت یا مهارت با شکل های مختلف
- کشوهای محتوا یا آکاردئون شامل یک محتوایی با قابلیت جمع شدن
- ماشه ها یا ردیف ها شبیه کشوها برای برگه های پرسش و پاسخ
- عنصر هشدار با طرح های رنگی و مختلف
- کد اِچ تی اِم اِل HTML برای درج کد در برگه ها
- کدهای کوتاه برای استفاده آسان از عناصر
- لینک کردن منو ها در لنگرهای مختلف
- استفاده از نقشه های گوگل در وبسایت و طراحی برگه ها
- امکان ویرایش و افزودن انواع سایدبار به برگه ها
- استفاده از سرویس صوتی آنلاین SoundCloud
- استفاده از تقسیم کننده های گوناگون در برگه و محتوا
- ستون بندی های مختلف
- و امکاناتی که روز به روز به این برگه ساز قدرتمند اضافه می شوند.
آموزش تصویری کار با افزونه رایگان وردپرس Elementor
افزونه را از طریق پیشخوان وردپرس جستجو و نصب کرده و سپس فعال کنید.
از طریق گزینه ی خود افزونه وارد تنظیمات آن شده، نوع نوشته هایی که ویرایشگر المنتور میتواند در آنها فعال باشد را انتخاب کرده و همچنین دسترسی هایی که میتوانند از این ویرایشگر استفاده کنند را تیک بزنید. به طور پیش فرض مدیریت دسترسی اولیه است و میتوانید دسترسی های ثانوی و بعد از آن را انتخاب کنید.
تنظیمات استایل
Disable Global Colors : با این گزینه رنگ بندی هایی که در ویرایشگر المنتور استفاده میشود، از رنگ بندی اصلی قالب وردپرس شما ارث بری خواهد شد.
Disable Global Fonts : با این گزینه فونت هایی که در ویرایشگر استفاده میشود از فونت اصلی قالب وردپرس شما ارث خواهد برد و دقیقا همان خواهد بود.
فونت های پیش فرض کلی : اگر فونتی که دارید در دسترس نبود و یا توسط ویرایشگر استفاده نشد، چه فونتی باید به جای آن استفاده شود، آن را در این گزینه انتخاب کنید.
عرض محتوا : عرض محتوا به صورت پیش فرض ۱۱۴۰ پیکسل است و اگر میخواهید آن را تغییر دهید عدد خود را وارد کنید.
Stretched Section Fit To : اگر این گزینه را خالی بگذارید، بزرگی و انبساط بخش های مختلف همگام با اصل تعریف شده پوسته وردپرس شما خواهد بود.
Page Title Selector : انتخاب کننده عنوان برگه ها و همچنین تگ آن را بنویسید. اگر در این مورد چیزی نمیدانید به آن دست نزنید.
بهینه سازی عملکرد المنتور – ردگیری نحوه استفاده شما از المنتور : با تیک زدن این گزینه شما سیاست توسعه دهنده را مبنی بر ردگیری شیوه های استفاده از المنتور و میزان استفاده از بخش های مختلف را پذیرفته و اجازه میدهد تا فعالیت های شما ردگیری شود بلکه توسعه بتواند از این داده ها برای بهینه سازی بخش های المنتور استفاده کند.
ابزارها
Regenerate CSS : با این گزینه تمام شیوه نامه هایی که در المنتور استفاده شده اند در یک پوشه آپلود شده اند اگر قالب وردپرس خود را عوض کرده اید از این گزینه استفاده کنید.
همگام سازی کتابخانه : کتابخانه بخشی است که توسعه دهندگان این برگه ساز، سعی کرده اند برخی قالب های پیش فرض و ساده ای را آماده کنند تا کاربران برای استفاده ساده بتوانند از آنها در طراحی استفاده کنند.
Replace URL : جایگزینی آدرس وبسایت
Update Site Address URL : این مورد برای اینست که شما از وبسایت خود که پروتکل های خود را بروز کرده استفاده کنید. از HTTP > HTPPS حرکت کنید.
Edit Loader : این ویرایشگر زنده است اگر شما در هنگام ویرایش مشکل اتصال دارید از این گزینه برای تست روش دوم استفاده کنید.
Maintenance Mode : حالت تعمیر و بزودی نیز در این افزونه در دسترس است.
Choose Mode : حالت آن را انتخاب کنید، Maintenance برای حالت تعمیر و Coming soon برای بزودی یا در راه…
Who Can Access : اگر حالت تعمیر فعال باشد چه کسی میتواند به وبسایت دسترسی داشته باشد؟
Choose Template : از میان قالب های تعمیری که در اختیار شما قرار گرفته از کتابخانه یکی را انتخاب کنید.
استفاده از المنتور : در ویرایش برگه یا نوشته ها، روی دکمه ویرایش با المنتور کلیک کنید، تا وبسایت شما به سرورهای این شرکت متصل شده سپس بتوانید به طور زنده برگه را ویرایش کنید.
این پیش نمایش آغازین اتصال وبسایت شما به ویرایشگر المنتور است.
در سمت چپ شما میتوانید برگه ی خود را مشاهده کنید و در سمت راست میتوانید گزینه های ویرایش و عناصر در دسترس را مشاهده و انتخاب کنید.
در اینجا، شما به گزینه های رنگ های سراسری، فونت های سراسری، انتخاب کننده رنگ Color Picker، رونوشت های ویرایش Revision History، تنظیمات برگه Page Settings، دکمه پاک کردن محتوا، دکمه برگشت به تنظیمات و همچنین توضیحات توسعه دهنده در مورد افزونه دسترسی دارید.
انتخاب رنگ Color Picker : در این قسمت میتوانید رنگ های مختلفی را به عنوان مضمون یا تم انتخاب کنید، این رنگ ها با نام پالت های رنگ، همان ترکیب های دسته ای برای استفاده در عناصر هستند.
رونوشت های ویرایش Revision History : رونوشت ها در اینجا همان عملکردی را دارند که در نوشته ها ارائه میدهند. میتوانید با انتخاب هر رونوشت به تغییرات مربوط به آن بازگردید.
تنظیمات برگه Page Settings : در تنظیمات برگه، میتوانید نام برگه را تغییر دهید، همچنین در ویرایش نوشته هم این کار به این صورت انجام میشود، در این قسمت میتوانید حتی عنوان برگه را تغییر دهید.. قالب های مختلفی برای آن انتخاب کنید و وضعیت آن را هم میتوانید از پیش نویس به زمان بندی شده یا منتشر شده تغییر دهید. سپس تغییرات را ذخیره کنید.
اگر در این قسمت قالب برگه Template را تغییر دهید، مشاهده خواهید کرد که شکل ظاهری برگه به طور کلی از آنچه توسط قالب وردپرس نصب شده ارائه شده بود به نسخه جدیدی توسط Elementor بروز می شود.
طراحی برگه Page Style : در این قسمت هم متوانید از تنظیمات بخصوصی استفاده کنید. بین نوع پس زمینه به سه گزینه ی خالی، رنگ کامل یا ترکیب رنگ دسترسی دارید. اگر ترکیب رنگ را انتخاب کنید باید دو رنگ و میزان غلظت یا مکان آن را تعیین کنید. همچنین نوع آن را میتوانید انتخاب کنید.
بخش Section
چیدمان : در این قسمت از تنظیمات، میتوان بخشی که انتخاب کرده اید تا عناصر را در آن بچینید ویرایش کنید. میتوانید برای چیدمان خود عرض محتوا تعیین کنید، برای ستون هایی که در آن قرار داده اید ساختمان کلی را تغییر دهید، فاصله ستون ها را تنظیم کنید، ارتفاع و حتی موقعیت محتوا را مدیریت کنید. میتوانید در بخش ساختار نیز چیدمان هایی که شکل آنها مشخص شده با نسبت های متفاوت را برگزینید.
استایل : در این بخش میتوانید گزینه های مختلفی را امتحان کنید، میتوانید نوع پس زمینه را خالی بگذارید یا نوع آن را رنگ یا ترکیب رنگ انتخاب کنید. همچنین با وجود وردپرس ۴٫۷ و امکاناتی که به آن افزوده شده است میتوانید در همینجا از طریق این برگه ساز پیشرفته، از ویدیوهای کم حجمی هم برای پس زمینه وبسایت خود استفاده کنید. در نهایت به گزینه های دیگری چون انتخاب کادر یا حاشیه برگه، جداکننده های اشکال و هم چنین تایپوگرافی نوشته ها دسترسی دارید. در بخش پیشرفته هم به کدنویسی های مربوط به استایل یا شیوه نامه محتوا و عناصر دسترسی دارید و اگر بخواهید میتوانید از طریق کدنویسی سفارشی خود تغییراتی را ایجاد کنید.
عناوین Heading : عناوین بیشتر روی تیترهای بزرگ برای برگه ها تمرکز دارند، تنظیمات کمی دارند و فقط از دو بخش محتوا و استایل تشکیل شده است.
محتوا : در بخش محتوا میتوانید تیتر برگه را میتوانید در این قسمت بنویسید، سپس برای آن یک آدرس در وبگاه جدید یا برگه داخلی تنظیم کنید. همچنین تگ مناسبی برای آن انتخاب کنید و تراز بندی را تنظیم کنید.
استایل : در بخش استایل به رنگ بندی دسترسی دارید و همچنین میتوانید تایپوگرافی را برای متن خود انتخاب کنید. پس از انتخاب آن میتوانید اندازه، نوع فونت و دیگر تنظیمات آن را تعیین کنید.
تصویر Image : میتوانید از تصاویر به خوبی در برگه سازی خود استفاده کنید. به آن استایل داده، کدنویسی خود را به آن اضافه کنید، و حتی برای آن پیوند و تراز بندی انتخاب کنید.
محتوا : در محتوا، میتوانید تصویر را به همراه تراز بندی و لینک آن تعیین کنید. همانند خود ویرایشگر وردپرس میتوان اندازه های مختلف تصویر را استفاده کرد.
استایل : در استایل میتوانید اندازه تصویر، میزان شفافیت آن، انیمیشنی که برای ظاهر شدن استفاده میشود، میزان سایه آن و همچنین گردی و نرمی گوشه های آن قابل تنظیم است. میتوان برای تصویر قاب هم انتخاب کرد.
ویراستار متن Text Editor : در ویرایشگر متن میتوان از ویرایشگر بومی خود وردپرس استفاده کرد، این به معنی اینست که میتوانید از عناصر، محتوا و متن دارای لینک، نقل قول و جدول و فونت های مختلف برای متن استفاده کرد.
محتوا : در بخش محتوای ویراستار متن، میتوان به طور کامل از ویرایشگر بومی وردپرس استفاده کرد. میتوان از کدنویسی و حتی افزودن تصاویر بهره گرفت. متن ها را چسباند و دقیقا تمام کاری که قبلا در ویرایشگر معمولی میتوانستید انجام دهید را دوباره میتوانید انجام دهید.
استایل : در استایل میتوان برای متن رنگ کلی انتخاب کرد، با تنظیمات تایپوگرافی به تنظیمات بیشتری دست یافت و اگر در نهایت مایل بودید میتوانید کل متن را با یک تراز بندی کلی تنظیم کنید.
دکمه Button : دکمه ها نیز نوعی کد کوتاه هستند که ظاهر بهتری نسبت به متن های لینک دار یا کلمات برجسته دارند، توجه کار را به خوبی جلب میکنند و راهنمایی خوبی هستند. دکمه ها هم در این ویرایشگر مورد اهمیت قرار گرفته است و میتوان به خوبی از آن استفاده کرد.
محتوا : در بخش محتوای دکمه ها، میتوان متن برای دکمه قرار داد، گونه دکمه و تراز بندی آن را انتخاب کرده و برای آن لینک و آدرس قرار دهید. اندازه های مختلف و همچنین نوع آن مطابق تصویر قابل انتخاب است.
استایل : در استایل دکمه ها میتوانید دو نوع واکنش برای دکمه ها را انتخاب کنید، میتوانید رنگ متن و رنگ خود دکمه را مجزا انتخاب کنید، میتوانید تایپوگرافی را برای دکمه فعال کنید، میتوانید بین دکمه ثابت و دکمه شناور یکی را انتخاب کرده و تنظیمات مربوطه را انجام دهید. همچنین میتوانید به میزان دلخواه گردی گوشه های دکمه را تعیین کرده و حتی برای آن سایه قرار دهید.
جداساز Divider : جداسازها یا تقسیم کننده ها برای این هستند که در بین عناصر و المان های درون محتوای خود بتوانید معیاری برای قرار دادن تمایز بین دو مورد یا چند مورد از آیتم ها داشته باشید.
محتوا : در محتوا میتوانید یک استایل پایه انتخاب کنید، سپس برای آن شکاف یا تناسب دو طرف جداساز را انتخاب کرده، همچنین به تنظیمات دیگری چون رنگ، عرض یا پهنای آن، تراز بندی آن دسترسی داشته باشید.
فاصله گذار Spacer : از فاصله گذار برای ایجاد فاصله بین آیتم ها میتوانید استفاده کنید. فاصله گذار هم تقریبا نقش جداساز را ایفا میکند با این تفاوت که در فاصله گذار، فقط از فضای خالی برای افزودن فاصله بین عناصر استفاده می شود اما در جداساز یک عنصر در شکل های مختلف اینکار را آنجام میدهد.
محتوا : در بخش محتوای فاصله گذار میتوانید میزان فاصله ای که نیاز دارید را با یک دکمه لغزان روی نوار مقدار، تعیین کنید.
نقشه های گوگل Google Maps : پیش تر هم در مطلبی تحت عنوان چند افزونه رایگان وردپرس برای درج نقشه های گوگل معرفی کرده بودیم، از آنجا که نقشه ها اهمیت خاصی برای وبسایت های شرکتی دارند و این ویرایشگر خواسته یک برگه ساز کامل باشد، امکان استفاده از نقشه های گوگل را فراهم کرده است.
محتوا : میتوانید روی نقشه زوم کرده و جابجایی های خود را انجام داده تا مکان دقیق مورد نظر خود را انتخاب کنید، اما در سمت راست، میتوانید میزان بزرگ نمایی اولیه روی نقشه و نمایش ابتدایی را تعیین کرده، میزان ارتفاع را انتخاب کنید، همچنین اگر میخواهید نقشه فقط برای کاربران ثابت باشد و آن ها در آن پیمایش خاصی انجام نداده و فقط مکان شرکت را مشاهده کنند، میتوانید گزینه ی ممانعت از اسکرول را فعال کنید تا نقشه ثابت باشد.
آیکن Icon : از آیکن ها میتوانید برای طراحی بهتر برگه ها و المان ها استفاده کنید. تنظیمات خاصی ندارند و چون از آیکن های فونت آسم Font Awesome استفاده می شود، میتوان بیشتر از ۶۰۰ آیکن زیبا را در اندازه های واکنش گرا استفاده کرد.
محتوا : در محتوا میتوانید شیوه نمایش یا مشاهده شدن آیکن، خود آیکن و حتی لینکی که باید داشته باشد تا قابل کلیک شود، و در نهایت تراز بندی آن را تعیین کنید.
استایل : رنگ آیکن، اندازه و زاویه ای که در محتوا دارد را میتوانید در این قسمت تعیین کنید، البته میتوانید برای حالت شناوری آیکن نیز همین تنظیمات را تکرار کنید.
جداساز متنی EAE – Text Separator : جداساز متن نیز یک ابزار جداسازی دیگری است که اینبار فقط از متن استفاده میکند و البته مخصوص این برگه ساز است.
محتوا : در محتوا میتوانید متن خود را بنویسید، برچسب عنوان یا تیتروار آن را انتخاب کرده، برای آن جداساز و آیکن قرار داده و چون متن است، میتوانید تراز بندی خود را اعمال کنید.
استایل : در استایل بر خلاف گزینه های سابق به موارد مختلفی چون رنگ و تایپوگرافی دسترسی دارید، که با انتخاب تایپوگرافی که پیش تر نیز توضیح دادیم به گزینه های مختلفی چون انتخاب فونت، استایل و وزن و موارد دیگر مربوط به آن دسترسی دارید.
جدول قیمت EAE – Price Table : جداول قیمت برای وبسایت های شرکتی و همچنین خدماتی امری معمولی است، در چنین وبسایت هایی برای پلن های مختلف خود و نمایش آنها از جدول قیمت استفاده میکنند. این برگه ساز این شرایط را فراهم کرده تا از آن نیز استفاده کنید.
محتوا : در محتوا میتوانید قسمت های مختلف جدول را ویرایش کنید، میتونید عنوان، تگ آن، عنوان سرویس یا محصول، همچنین برچسب آن را تغییر دهید.
در بخش قیمت، میتوانید هزینه ی سرویس، مدت زمان و همچنین شک آیکن نمادین جدول را انتخاب کنید.
در بخش امکانات سرویس میتوانید ویژگی های برتری که مد نظر دارید را برای محصول بنویسید.
و در نهایت برای دکمه ای که کار میتواند سفارش دهید، آدرس خرید، فاصله بین آیکن ها و همچنین خود آیکن دکمه را تنظیم کنید.
استایل : در استایل میتوانید رنگ جدول، نوع حاشیه ی آن، گردی گوشه ها، و همچنین رنگ بندی گسترده ای را تنظیم کنید.
جعبه متغیر EAE – Flip Box : این مورد نیز اختصاصی ویرایش یا برگه ساز Elementor است، از جعبه دگردیس یا فلیپ باکس میتوان برای بخشیدن ظاهری بهتر به محتوا استفاده کرد. فلیپ باکس ها حالت واکنشی دارند و با اشاره شدن تغییر میکنند، معمولا می چرخند و روی دیگری ظاهر میکنند. پس در ویرایش آن همیشه برای یک مورد دوبار باید ویرایش انجام داد.
محتوا : در بخش ویرایش جعبه اولی میتوانید آیکن را انتخاب کرده، ظاهر آن، شکل و تگ آن را تعیین کرده، عنوانی برای آن بنویسید و سپس محتوای خود را به صورت متنی ساده در آن قرار دهید.
برای جعبه دوم هم همین موارد را میتوانید تکرار کنید. در نهایت نیز میتواند عملکرد جعبه را تعیین کنید.
یک دکمه در جعبه قرار دهید و برای آن عنوان لینک قرار دهید.
استایل : در استایل در ابتدا نوع انیمیشن تعویض بین جعبه اول و دوم را تعیین کرده، کادر یا حاشیه ای را انتخاب کرده و رنگ بندی و ارتفاع جعبه را تعیین کنید.
سپس میتوانید از کادرهای کوچک همین قسمت نرمی گوشه ها را تعیین کنید.
سپس برای رنگ بندی و تصویر جعبه اول میتواند تنظیمات درون تصویر را قرار دهید.
سپس اگر تایپوگرافی را فعال کنید به تنظیماتی دسترسی خواهید داشت که در تصویر نیز قابل مشاهده است، از این تنظیمات برای تعیین خانواده فونت، وزن و استایل و رنگ بندی آن استفاده کنید.
سپس رنگ پر کننده آیکن و فاصله های آن از کناره ها را با دکمه های لغزان تنظیم کنید.
برای استایل دهی به دکمه عملکرد نیز میتوانید رنگ متن و پس زمینه تعیین کنید، گردی گوشه ها را تنظیم کرده و همچنین اگر مایل بودید تایپوگرافی تعیین کنید.
جداساز شکلی EAE – Shape Separator : از جداساز شکلی که شبیه جداساز شکلی سابق است نیز همان استفاده را میتوان داشت.
محتوا : در محتوای این شکل میتوان از شکل های مختلفی که توسط این برگه ساز فراهم شده استفاده کرد. همچنین برای آن ارتفاع و رنگ بندی تعیین کرد.
فهرست نوشته EAE – Post List : در پست لیست شرایط قرار دادن فهرست نوشته ها در کنار هم فراهم آمده است، تعداد نوشته ها و شناسه های آن ها را داشته باشید و ترتیب بندی را به راحتی انتخاب کرده و آنها را در محتوای برگه استفاده کنید.
محتوا : در محتوا نوع نوشته هایی که باید قرار دهید را انتخاب کنید، تعدداد پست ها، شناسه دسته بندی، ترتیب و همچنین نحوه ترتیب بندی را در ادامه تنظیم کنید.
استایل : در استایل نیز میتوانید نمایش خلاصه متن و همچنین میزان آن را تعیین کرده و دکمه ی ادامه مطلب را نیز با متن سفارشی قرار دهید.
کادر تصویر Image Box : در کادر تصویر یک تصویر دارید که میتواند یک عنوان و کمی متن داشته باشد.
محتوا : در محتوا میتوانید تصویر خود را اضافه کنید، برای تصویر متن و همچنین عنوان سفارشی بنویسید.
استایل : در استایل تنظیمات ساده ای را در اختیار دارید که برای تنظیم شفافیت تصویر، فاصله آن از کناره ها و همچنین انیمیشن تصویر استفاده می شود.
کادر آیکن Icon Box : کادر آیکن نیز عملکردی همانند کادر تصویر دارد و تنها تفاوت آنها بین آیکن و تصویر و شرایط مربوط به هر کدام است.
محتوا : در محتوا میتوانید آیکن را انتخاب کنید، نحوه مشاهده، عنوان، متن و همچنین پیوند آن را نیز وارد کنید.
استایل : در استایل سه بخش وجود دارد، رنگ بندی آیکن و فاصله گذاری و اندازه و چرخش آن در بخش آیکن و تقریبا همین تنظیمات در بخش آیکن در حالت شناور نیز وجود دارد، و در نهایت میتوانید برای محتوای آیکن نیز کمی استایل را تغییر دهید.
گالری تصویر Image Gallery : در گالری تصویر این امکان فراهم آمده بدون نیاز به افزونه های جانبی و سوم برای ساخت گالری، گالری خود را با تنظیمات مربوط به تصاویر و همچنین خود گالری به راحتی بسازید.
محتوا : در محتوا میتوانید تصویر خود را اضافه کرده، اندازه، ستون بندی چینش تصاویر کنار هم و همچنین پیوند دادن آن به آدرس های مختلف را اعمال کنید.
استایل : در استایل میتواند میزان فاصله تصاویر، کادر دور گالری و گردی گوشه های آن را تغییر دهید.
چرخونک تصویر Image Carousel : در چرخونک نیز همانند گالری از تصاویر استفاده می شود اما اینبار این گالری شبیه یک اسلایدر است که همیشه تصاویر را از سمتی به سمت دیگر به صورت دایره ای یا چرخ و فلکی پخش میکند.
محتوا : در محتوا اندازه ی کلی تصاویر افزوده شده، پیوند های آنان، عنوان چرخونک، نوع و اندازه و شیوه به کار گرفتن اسلاید نیز در اینجا قابل تنظیم است. در گزینه های اضافی نیز نحوه نمایش و سرعت و شکل کلی نمایش قابل تنظیم است.
استایل : در استایل نیز اندازه های پیکان ها و دکمه های ناوبری، رنگ و موقعیت ها قابل تنظیم است.
فهرست آیکن Icon List : در آیکن لیست میتوانید فهرستی از آیکن های مختلف با شکل های گوناگون داشته باشید.
محتوا : در محتوا میتوانید آیکن های خود را تغییر دهید، متن آنها را بنویسید و دیگر تغییرات را انجام دهید.
استایل : در استایل میتوانید ترازبندی آیکن، فضای بین آنها و همچنین متن و جداساز را تنظیم کنید.
شمارنده Counter : از شمارنده استفاده های خاصی می شود، در اینجا شمارنده نیز مورد اهمیت بوده و اگر میخواهید برای یک رویداد شمارنده قرار دهید میتوانید از این عنصر استفاده کنید.
محتوا : در محتوا میتوانید اول و آخر شمارنده، جدا کننده های آن و مدت شماره را در کنار عنوان شمارنده تنظیم کنید.
استایل : رنگ عدد ها و تایپوگرافی آن در کنار همین تنظیمات برای عنوان شمارنده در بخش استایل در دسترس قرار گرفته است.
نوار پیشرفت Progress Bar : نوارهای پیشرفت یا نوار های مهارت برای نمایش ویژگی های مختلف یک سرویس یا میزانی که از آن استفاده شده و کاربرد های دیگر به کار گرفته می شود. نوار های پیشرفت زیبایی را میتوانید با این برگه ساز طراحی کنید.
محتوا : در محتوا میتوانید برای نوار پیشرفت عنوان بنویسید، گونه آن و درصد غلظت یا میزان آن تعیین شود، همچنین متن داخل نوار هم قابل سفارشی سازی است.
استایل : در استایل به رنگ بندی سه قسمت مختلف شامل رنگ نوار، رنگ متن درون نوار و رنگ پس زمینه یا رنگ اصلی نوار دسترسی دارید که میتوانید همین تنظیمات را برای عنوان نوار نیز به کار ببرید.
نقل قول مشتریان Testimonial : از نقل قول معمولا برای بررسی یک سرویس و محبوبیت آن نزد کاربران استفاده می شود، نقل قول ها امروزه در برخی وبسایت ها به وفور دیده می شوند، نقل قول ها معمولا به شکل اسلایدهای محتوایی یا متنی دیده می شوند که برای هر متن یا قول یک تصویر به عنوان تصویر صاحب نظر نیز دیده می شود.
محتوا : در محتوای نقل قول میتوانید تصویر، متن و همچنین نام صاحب نظر و شرکت وی را اضافه کنید.
استایل : در استایل میتوانید برای محتوا تایپوگرافی و رنگ تعیین کنید. همین تنظیمات را میتوانید برای نام و شغل صاحب قول استفاده کنید، اما برای تصویر تنظیمات متفاوت تری استفاده می شود.
زبانه ها Tabs : زبانه ها این امکان را فراهم میکنند تا بخش های مختلف را در مکان کمتری کنار هم قرار دهید.
محتوا : از محتوا برای زبانه های متخلف و افزودن آن استفاده کنید و البته در همین بش شیوه نمایش زبانه ها بین دو مورد افقی و عمودی را انتخاب کنید.
استایل : در استایل نیز مثل همیشه به رنگ بندی و تایپوگرافی در کنار ضخامت کادر آنها دسترسی دارید.
محتوای بازشونده Accordion : محتوای باز شونده همه ی آن چیزی است که میتوانید شکل یک نوشته ی کامل داشته باشید با این تفاوت که فقط باز و بسته می شود و میتواند فضای بسیار کمی را هم اشغال کند.
محتوا : در محتوا میتوانید هر چند محتوای بازشونده بخواهید ایجاد کنید، میتوانید برای ویرایش روی هر کدام کلیک کنید. در اینجا برای ویرایش یک آکاردئون شما به طور کامل به ویرایشگر پیشرفته وردپرس دسترسی دارید. میتوانید از کدهای کوتاه، تصاویر و فایل های چندرسانه ای دیگر در کنار جدول و دیگر المان ها استفاده کنید.
استایل : در استایل میتوانید رنگ بندی کاملی برای بخش های مختلف محتوای بازشونده داشته باشید. میتوانید رنگ حاشیه ی آکاردئون و همچنین ضخامت آن را تعیین کنید.
متغیر Toggle : از متغیر نیز مانند مورد قبلی یاد میشود با این تفاوت که آکاردئون ها معمولا به صورت افقی هستند و متغییر ها به صورت عمودی بوده تفاوت چندان دیگری با هم ندارند.
محتوا : در محتوا میتوانید متن های خود را به متغیرهای مختلف اضافه کنید و برای آنان عناوین خود را بنویسید. اینجا هم همانند مورد قبل به ویرایشگر کامل وردپرس با تمام الزامات دسترسی دارید.
استایل : در استایل نیز تنظیمات ساده ای شامل رنگ بندی و حاشیه ها و همچنین تایپوگرافی متون در دسترس قرار گرفته است.
آیکن اجتماعات Social Icons : میتوانید آیکن شبکه های اجتماعی را اینبار به شکلی بسیار پیشرفته تر از همیشه استفاده کنید. دکمه های واکنش گرا به شکل های مختلف که در دستگاه های مختلف نمایش های بهتری دارند.
محتوا : در این قسمت میتوانید روی هر مورد کلیک کنید تا شبکه های خود را انتخاب کرده و سپس در پایین تر شکل و ترازبندی آن را تعیین کنید.
استایل : در استایل نیز به رنگ بندی های مختلف آیکن ها، در کنار فاصله گذاری و اندازه و کادر آن ها و برخی موارد دیگر دسترسی دارید.
هشدار Alert : از این مورد همیشه برای قرار دادن متن های حاوی تذکر یا تلنگر به کاربران استفاده می شود و برخی قالب های وردپرس تجاری این مورد را به شکل کد کوتاه با خود دارند اما در اینجا نیز میتوانید از آن استفاده کنید.
محتوا : در محتوا میتوانید متن و حتی نوع هشدار را انتخاب کرده و برای آن دکمه بستن و عنوان نیز قرار دهید.
استایل : در این قسمت هم میتوانید برای سه قسمت نوع آگاه ساز، عنوان و توضیح رنگ بندی و رنگ حاشیه ی آن را تعیین کنید.
کد کوتاه Short Code : اگر میخواهید از کدهای کوتاهی که دارید به سادگی استفاده کنید میتوانید کد کوتاه را در بخش عناصر انتخاب کرده و کد خود را اضافه کنید.
کد اِچ تی اِم اِل HTML : اگر هم میخواهید در محتوای برگه یا نوشته ای که با این برگه ساز ایجاد کرده اید از کد HTML استفاده کنید میتوانید این گزینه را انتخاب کرده از کد خود استفاده کنید.
محتوا : میتوانید خیلی ساده کدهای خود را اضافه کرده و استفاده کنید.
لنگر منو Menu Anchor : اگر میخواهید منویی که دارید را در برگه ها استفاده کنید و از آنها به عنوان جدول محتوا یا چنین مواردی استفاده کنید میتوانید از این گزینه استفاده کنید.
ستون کناری Sidebar : اگر میخواهید از نوار کناری قالب وردپرس خود استفاده کنید میتوانید به وسیله این صفحه ساز آن را برای قرار گرفتن در برگه ای که دارید فراخوانی و ویرایش کنید.
ـپــــــایــــــانـ |
این بود آموزش وردپرس تصویری ما در رابطه با آموزش کار با افزونه رایگان وردپرس المنتور Elementor یک صفحه ساز رایگان و پیشرفته برای وردپرس که امکانات بسیار خوب و متنوعی را برای برگه سازی و طراحی در وردپرس در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
اگر این مطلب را مفید دیدید میتوانید آن را همرسانی کنید و در شبکه های مختلف به اشتراک بگذارید یا اینکه لینک آن را برای دوستان خود ارسال کنید تا دیگران هم از این مطلب استفاده ای داشته باشند. امیدواریم آموزش خوبی را تهیه کرده باشیم.
موفق باشید. تهیه شده در وردپرس پلاس