نصب وردپرس بر لوکال هاست

زمانی که ما مبتدی هستیم و میخواهیم مهارت های ساخت یک وبسایت را بیاموزیم می توانیم بدون اینکه هزینه ای متقبل شویم، سایتی را در محیط تستی به نام لوکال هاست راه اندازی کرده و بر روی آن کار کنیم تا مهارت هایی را کسب کنیم. یا اینکه ما یک طراح وبسایت هستیم و میخواهیم پروژه ی طراحی یک سایت را انجام دهیم، برای اینکه اصولی و به دور از اشتباهات و باگ ها کار خود را تحویل دهیم، میتوانیم اول در محیط لوکال هاست تمامی مراحل را انجام دهیم و پس از رفع ایرادات، آن را به محیط اصلی انتقال دهیم.

با این توضیحات به این نتیجه رسیدیم که جلسه ی آموزشی امروز مدرسه را به نصب وردپرس بر لوکال هاست اختصاص دهیم. ما از لوکال هاست زمپ (Xampp) که سازگاری خوبی برای نصب و راه اندازی سایت ها به خصوص وردپرس دارد، استفاده می کنیم.

پیش نیازها

۱- دانلود آخرین نسخه ی Xampp برای کامپیوتر
۲- دانلود آخرین نسخه ی وردپرس
۳- راه اندازی لوکال هاست Xampp
۴- نصب وردپرس بر لوکال هاست

نصب و راه اندازی لوکال هاست

نسخه ای را که از سایت اصلی دریافت کرده اید، نصب کنید. نصب آن کمی زمان میبرد اما کار ساده ای است. پس از نصب، زمپ را فعال کنید و دو گزینه ی “Apache”  و “MySQL” را در آن Start کنید.

start db hamyarwp-نصب وردپرس بر لوکال هاست

نکته!!! چنان چه آپاچی شما فعال نشد و پیام خطا داد طبق  دستورالعمل پورت آن را تغییر دهید تا مشکل حل شود.

حال در مرورگر خود آدرس http://localhost را در ابتدای نصب وردپرس بر لوکال هاست وارد نمایید و زبان مورد نظر را انتخاب کنید. معمولا انگلیسی را انتخاب می کنیم.

language hamyarwp-نصب وردپرس بر لوکال هاست

در صفحه ی باز شده، از منوی سمت چپ بر روی گزینه ی “phpmyadmin” کلیک کنید تا وارد قسمت پایگاه داده یا همان دیتابیس شوید. در اینجا شما باید یک پایگاه داده ایجاد نمایید.

new db hamyarwp-نصب وردپرس بر لوکال هاست

در صفحه ای که باز می شود، شما باید نامی برای پایگاه داده ی خود وارد کرده و بر روی گزینه ی “Create” کلیک نمایید.

create db hamyarwp-نصب وردپرس بر لوکال هاست

در حال حاضر پایگاه داده ی ما ایجاد شد.

ادامه عملکرد

نوبت به آن رسیده که فایل دانلود شده ی وردپرس خود را در لوکال هاست قرار داده و مراحل نصب را آغاز کنیم. برای قرار دادن پوشه ی وردپرس باید به مسیر زمپ در کامپیوتر مراجعه کنیم. برای رفتن به این مسیر باید به درایو C>> Xampp>>htdocs رفته و در فولدر “htdocs”، پوشه ی وردپرس خود را برای نصب وردپرس بر لوکال هاست قرار دهیم.

توجه!!! محتویات داخل پوشه ی وردپرس را در فولدر “htdocs” وارد کنید تا مراحل کار به راحتی پیش رود.

پس از اینکار به سراغ فایل “wp-config-sample.php” می رویم و طبق دستورالعل های قبلی برای این فایل عمل می کنیم. اول نام آن را به “wp-config.php” تغییر داده و سپس آن را در ویرایشگری مانند “notepad” باز کرده و اطلاعات آن را وارد می کنیم. فقط توجه کنید که در اینجا اطلاعات باید به گونه ای متفاوت تر وارد شود.

config hamyarwp-نصب وردپرس بر لوکال هاست

در این فایل اطلاعاتی مانند نام دیتابس (DB_NAME)، نام کاربری (DB_USERNAME) و پسورد (DB_PASSWORD) را میخواهد که برای پایگاه داده فقط نام پایگاه داده را که ایجاد کردیم وارد می کنیم و سپس نام کاربری را root قرار می دهیم و جای پسورد را نیز خالی میگذاریم. همانند تصویر زیر.

db info hamyarwp-نصب وردپرس بر لوکال هاست

تنظیمات را ذخیره کرده و سپس آدرس را بار دیگر در مرورگر وارد کنید.

install wp hamyarwp-نصب وردپرس بر لوکال هاست

همانطور که ملاحظه می کنید، صفحه ی نصب وردپرس ظاهر می شود. می توانید اطلاعات را وارد کرده و وردپرس خود را راه اندازی نمایید.

جمع بندی!

اگر می خواهید قبل از اینکه سایتی را در شبکه ی جهانی وب رونمایی کنید، اول آن را تست کرده و نواقص آن را برطرف کنید. می توانید اول روی محیطی تستی نصب وردپرس بر لوکال هاست امتحان کرده و تمامی مشکلات و جوانب را بسنجید و سپس آن را به محیط اصلی انتقال دهید.